Polityka prywatności i Cookies

POLITYKA PRYWATNOŚCI :

  1. Administratorem Twoich danych osobowych jest Hurtownia Muzyczna „TAKT” Dariusz Szczotka z siedzibą w Rybniku (44-200) przy ulicy Ogródki 12 wpisaną do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej pod numerami: NIP: 6421002318, REGON: 272299650.

  2. Twoje dane osobowe będą przetwarzane przez nas w celach realizacji zamówień oraz marketingowym.

  3. Podanie danych jest dobrowolne. Podstawą przetwarzania danych osobowych jest Twoja zgoda (art. 23 ust. 1 pkt 2 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych, tekst jedn. Dz.U. z 2016 r. poz. 922 z późn. zm.).

  4. Masz prawo do wycofania zgody w dowolnym momencie. Twoje dane osobowe będą przechowywane do czasu cofnięcia przez Ciebie zgody, a po takim odwołaniu, przez okres przedawnienia roszczeń przysługujących administratorowi danych i w stosunku do niego.

  5. Możesz w każdym momencie żądać dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawienia, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.

  6. W dowolnym momencie możesz cofnąć swoją zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych. Pamiętaj, że przetwarzanie Twoich danych, które miało miejsce przed cofnięciem zgody, pozostaje zgodne z prawem.

  7. Podanie przez Ciebie danych osobowych jest dobrowolne, przy czym niezbędne dla założenia konta w sklepie internetowym oraz/lub otrzymywania newslettera.

  8. Odbiorcami Twoich danych mogą być podmioty zajmujące się obsługą informatyczną, księgową lub prawną administratora danych, a także firmy logistyczne oraz operatorzy płatności internetowych.

  9. Twoje dane nie będą przekazywane do państw trzecich ani organizacji międzynarodowych.

  10. W toku przetwarzania Twoich danych nie będzie dochodzić do zautomatyzowanego podejmowania decyzji, w tym profilowania.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl